• Welcome to Квартал ПРО - програми по нерухомості, форум підтримки користувачів.. Please login or sign up.

Останні повідомлення

Сторінок1 2 3 4 5 6 ... 10
1
Стандартне Лого на своє можна замінити тільки в платній версії.
Скачайте на свій ПК архів banner zip, розпакуйте.
Відредагуйте "banner.ini" файл звичайним Блокнотом Windows, бо це звичайний текстовий файл.
Збережіть і закрийте Блокнот.
Створіть свою лого-картинку розміром 201х87 або 201х56.
В папку "C:\Program Files (x86)\KvartalPro\kvx-net4" скопіюйте файл banner.ini и також цю картинку з вашим логотипом.

Перезапустіть програму Квартал ПРО.

Важливо!
В файлі banner.ini редагуйте тільки дані після знаку -
2
Цитата: Alex1222 від жовтень 03, 2022, 01:16:39 pmВидає помилку при початку імпорта з файла xlsx

Наразі я в ЗСУ, тому якщо щось термінове, пишіть в Телеграм.
https://kvartal.pro/support-sergey.html
3
Що у Вас за Есель?
Спробуйте для початку зберегти файл заново. Тобти натисніть F12 (зберегти як...) оберіть тип файлу *.xlsx і натисніть Зберегти, потім спробуйте ще раз імпортувати.
4
Доброго дня. Я тільки зараз побачив Ваше повідомлення.
Скоріш за все щось з вашим Екселєм.
5
Видає помилку при початку імпорта з файла xlsx
6
веб-монітор підключень
7
Цитата: Akella від жовтень 13, 2021, 12:05:02 pm
Цитата: agittarius від жовтень 11, 2021, 07:43:37 pmне могу прикрепить фотографии

Подскажите, вам удалось решить проблему?

Доброго времени суток уважаемый Akella, Ваши рекомендации помогли справится с моим вопросом буквально в два клика, большое Вам спасибо.
8
Цитата: agittarius від жовтень 11, 2021, 07:43:37 pmне могу прикрепить фотографии

Подскажите, вам удалось решить проблему?
9
Что такое "Цена аренды" или "Цена продажи" - это цена с наценкой агентства. Процент наценки вы можете указывать в настройках "Сервис/Параметры", вкладка "Цена, валюта".

Там есть таблица, где можно ввести процент наценки.

В конечном итоге поле "Цена аренды" будет заполняться автоматически, т.е. клиенту на экране можно показывать уже готовую цену с вашим процентом.
10
И еще, вдогонку, я бы вам рекомендовал использовать поле "Цена в валюте".
Введите там сумму в валюте, нажмите кнопку Enter на клавиатуре и поля Цена и Цена аренды будут автоматически пересчитаны.

Не используйте поле "Цена аренды", т.к. это автоматическое поле и его значение физически нигде не храниться.

Сторінок1 2 3 4 5 6 ... 10
SMF spam blocked by CleanTalk